Ook dat is Isover

Direct mooi afgewerkt

Binnen één dag was de zolder compleet geïsoleerd. Tegen drie uur 's middags was de aannemer al klaar. Dat was erg prettig. Wat direct opvalt, is dat de zolder een stuk lichter is geworden door de witte toplaag. Dat maakt de zolder gelijk ruimtelijker. Tijdens het weer inruimen van de zolder merkten we ook dat de platen een stootje kan hebben. Al met al is de zolder flink opgeknapt en was al direct te merken dat het er behaaglijker aanvoelt.

Voorafgaande aan de werkzaamheden kwam de uitvoerder langs om kennis te maken. Er werd gevraagd de zolder zo veel mogelijk leeg te maken. Dat was direct ook een mooie gelegenheid om de zolder eens goed op te ruimen.

De overlast op de dag zelf viel erg mee. Er hoefden ook geen grote spullen door het huis vervoerd te worden, het materiaal was allemaal zeer compact. Aan het einde van de dag was de zolder al helemaal klaar. Het is prettig dat de zolder nu zo licht is geworden. Ook merk je dat er minder geluid van de straat doorklinkt op zolder. Én het is er ook warmer nu. Aan de energierekening hebben we het ook gemerkt, die is nu een stuk lager.

"Je merkt veel minder van de invloeden van het seizoen," vertelt een bewoonster aan het Hagedoornplantsoen in Schoorl. "In de winter blijft het warmer in huis en in de zomer koeler."

Verduurzamen woningvoorraad
Woningcorporatie Kennemer Wonen uit Alkmaar
Direct mooi afgewerkt
Bewoonster Hagedoornplantsoen in Schoorl
Binnen één dag geïsoleerd
Bouwbedrijf Bolten uit Alkmaar

Maak binnen 1 minuut een afspraak
met een van onze adviseurs

Wilt u een advies op maat voor uw project?
Wij denken graag met u mee.

Vraag een gratis monster aan
van Isover Sonestrong Project

Vul het formulier in en wij sturen u gratis een monster van Isover Sonestrong Project.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, klik hier.

Vraag een gratis brochure aan
van Isover Sonestrong Pro

Vul het formulier in en wij sturen u gratis een brochure van Isover Sonestrong Pro.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, klik hier.