Ook dat is Isover

Binnen één dag geïsoleerd

Sonestrong Pro is snel en handig te verwerken. Prettig is ook dat het systeem compact en licht in gewicht is. Zo is het gemakkelijk naar de zolder te brengen. Wij werken meestal met twee isoleerders per zolder. Samen isoleren zij binnen één dag een zolder. Vaak leveren we de zolder al rond drie uur kant-en-klaar op. Wel zo prettig voor de bewoners. Bij traditionele systemen zijn daar zeker twee dagen voor nodig.

Als specialist in grootschalige renovaties werkt Bouwbedrijf Bolten uit Alkmaar veel samen met woningcorporaties. Bij elk project kijkt Bolten samen met de opdrachtgever hoe er slimmer, voordeliger en sneller kan worden gewerkt met meer kwaliteit.

Isoleren met Sonestrong Pro was altijd al zeer efficiënt. Wij zagen echter wel een verbeterpunt bij de inhoud van de dozen en de lengte van de profielen. Nu bij Sonestrong Project de profielen apart verpakt zijn, zit er minder 'lucht' in de dozen. Bovendien kun je nu direct met de profielen aan de slag om het raamwerk te maken. Dat daarnaast de isolatieplaten en profielen op maat geleverd kunnen worden, tot 1.500 mm, maakt het nog efficiënter. Én netter! Waar de afstand tussen de gordingen iets langer is, ontstaan nu geen extra naden meer tussen de isolatieplaten.

"Onze isoleerders kregen het aanbrengen van het systeem snel onder de knie," aldus Danny van Heugten, projectleider bij Bolten. "Al snel lukte het om de klus binnen één dag af te maken."

Verduurzamen woningvoorraad
Woningcorporatie Kennemer Wonen uit Alkmaar
Direct mooi afgewerkt
Bewoonster Hagedoornplantsoen in Schoorl
Binnen één dag geïsoleerd
Bouwbedrijf Bolten uit Alkmaar

Maak binnen 1 minuut een afspraak
met een van onze adviseurs

Wilt u een advies op maat voor uw project?
Wij denken graag met u mee.

Vraag een gratis monster aan
van Isover Sonestrong Project

Vul het formulier in en wij sturen u gratis een monster van Isover Sonestrong Project.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, klik hier.

Vraag een gratis brochure aan
van Isover Sonestrong Pro

Vul het formulier in en wij sturen u gratis een brochure van Isover Sonestrong Pro.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, klik hier.