Ook dat is Isover

Verduurzamen woningvoorraad

Woningcorporatie Kennemer Wonen uit Alkmaar heeft als doel om in 2021 voor haar woningvoorraad een gemiddeld energielabel B te halen (ofwel een Energie-Index van 1,25). Een energiezuinigere woning draagt bij aan een beter milieu, een gezond binnenklimaat, meer comfort voor huurders en een hogere waarde van de woning. Én zorgt bovendien voor lagere woonlasten; Kennemer Wonen belast de investeringskosten namelijk niet door aan de bewoners.

Kennemer Wonen heeft ca. 10.500 huurwoningen in haar bezit. Omdat vrijwel alle woningen al in het bezit zijn van een HR-ketel, worden labelverbeteringen voornamelijk gerealiseerd door het isoleren van vloer, gevel en dak. Het dak is een belangrijk onderdeel, omdat daar gemiddeld 30% van de warmte verloren gaat.

In de afgelopen jaren paste Kennemer Wonen bij zolders vaak Sonestrong Pro toe. Het is een snel te verwerken isolatiesysteem, waardoor maar 1 dag nodig is om de zolder geïsoleerd en afgewerkt op te leveren. Dit beperkt de overlast voor bewoners zo veel mogelijk. Nu Sonestrong Project ook beschikbaar is in betere isolatiewaarden (tot en met een Rc van 3,5) kan de Energie-Index nog verder verbeterd worden. Sonestrong Project is ook duurzamer, omdat de isolatieplaten en profielen op maat worden geleverd. Zo ontstaat er zo min mogelijk afval.

Kennemer Wonen heeft de afgelopen jaren ca. 600 woningen geïsoleerd met Sonestrong Pro in Bergen, Egmond, Schoorl, Groet, Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum en Uitgeest.

Verduurzamen woningvoorraad
Woningcorporatie Kennemer Wonen uit Alkmaar
Direct mooi afgewerkt
Bewoonster Hagedoornplantsoen in Schoorl
Binnen één dag geïsoleerd
Bouwbedrijf Bolten uit Alkmaar

Maak binnen 1 minuut een afspraak
met een van onze adviseurs

Wilt u een advies op maat voor uw project?
Wij denken graag met u mee.

Vraag een gratis monster aan
van Isover Sonestrong Project

Vul het formulier in en wij sturen u gratis een monster van Isover Sonestrong Project.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, klik hier.

Vraag een gratis brochure aan
van Isover Sonestrong Pro

Vul het formulier in en wij sturen u gratis een brochure van Isover Sonestrong Pro.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, klik hier.